KBC Wingfoil Event powered by Jelle Stoop/Foil School NL bij KBC El Gouna

Het wingfoil evenement met professional Jelle Stoop

Leer een week lang wingfoilen in een kleine groep surfers, eindeloos vliegen op de hydrofoil of je techniek bijschaven: In ons KBC Wingfoil Event powered by Jelle Stoop/Foil School NL in KBC El Gouna word je gecoacht en getraind door professioneel wingfoiler Jelle Stoop en zijn ervaren team van docenten.

KBC El Gouna

Het KBC El Gouna is de luxueus centrum direct aan de turquoise gekleurde surf lagune in El Gouna. De hele infrastructuur is met verbeeldingskracht en ervaring ontworpen voor watersporters die een comfortabele sport vakantie willen. Je leert wingfoilen in de grote, privé-wing lagune in El Gouna aan de Rode Zee – ervaren wingfoilers trainen op open zee achter het rif en onder toezicht van de reddingsboot. Tijdens de hele wingfoil week kunt u bij ons het beste wingfoil materiaal van Duotone/Fanatic en Fone huren of kunt u uw eigen wingfoil materiaal bij ons opslaan. Tijdens de pauzes bij KBC El Gouna heb je alle gelegenheid om van de dagelijkse zon te genieten, comfortabel te eten en andere wingfoilers en kitesurfers te leren ontmoeten.

Jelle Stoop

Tijdens deze week zal Jelle Stoop, de wingfoilschool eigenaar van de Brouwersdam Nederland, onze gast zijn. Met wingfoiling combineert Jelle zijn eerdere passies zoals foilsurfen, windsurfen, surfen, kitesurfen en kite-foilen. Jelle is niet alleen een geweldige watersporter, maar deelt ook graag zijn inzichten over wingfoilen en de uitrusting die je nodig hebt om een gelukkige wingfoiler te zijn. Volge Jelle op Instagram

Sociaal programma

s Avonds bieden wij een sociaal programma: restaurantbezoek, BBQ-avonden of feesten (eten en drinken en entreegelden zijn niet bij de prijs inbegrepen). Wij raden daarom aan een hotel te boeken met alleen ontbijt.

Hotel aanbeveling

Het 4-sterren Hotel Mosaique is zeer geliefd bij watersporters en is, dankzij zijn centrale ligging, het ideale vertrekpunt voor uw vliegerevenement. Het KBC-centrum ligt op 10 minuten lopen. Geniet van het ontbijt op het terras met uitzicht op de jachthaven. Na het kiten kunt u ontspannen in het zwembad of aan de zwembadbar. WiFi is beschikbaar in het hotel en gratis in de lobby. El Gouna heeft ook andere mooie hotels. Wij geven u graag advies!

KBC Wingfoil Event powered by Jelle Stoop

Wingfoil event met 6 dagen instructie voor elk niveau inclusief Wingfoil uitrusting plus evenement lycra (alleen op vooraf bepaalde data).

 

Diensten:

     

  • 6 dagen instructie door Jelle Stoop en zijn team met tot 5 uur training per dag

  • inclusief uitrusting (wingfoil, board en folie van hoge kwaliteit van F-ONE en Duotone/Fanatic, vest en helm ter bescherming tegen crases

  • Vergoeding voor privé strand en centrum

  • KBC Evenement Lycra

  •  

Taal van de opleiding: Engels, Duits en Nederlands

Het evenement heeft een maximum aantal deelnemers van 12 en vindt plaats met een minimum van 4 deelnemers.

Eén gebrevetteerde Wingfoil instructeur begeleidt maximaal 4 studenten per groep.

Eén gecertificeerde Wingfoil instructeur begeleidt maximaal 4 studenten per groep.


Als er een windstille dag is of een dag met te veel wind boven de 30 knopen, zullen we samen alternatieve activiteiten doen, zoals theorie sessies, wakeboarden in het cablepark, stand up paddling in de lagunes, snorkelen op de riffen, kennis van uitrusting en zelfredding. De activiteiten zijn in de prijs van het evenement inbegrepen. Daarom geven wij geen bonnen uit voor windstille dagen bij evenementen.


Gelieve uw wingfoil niveau of ervaring op te geven bij de boeking.

Boeken
749,00 €

Meer Wingfoil evenement data:

KBC Wingfoil Event El Gouna 21.4. - 26.4.2023 749€ BOEKEN
KBC Wingfoil Event El Gouna 8.9. - 13.9.2023 749€ BOEKEN
KBC Wingfoil Event El Gouna 6.10. - 11.10.2023 749€ BOEKEN