Individuelle Schulung

Individualtraining richtet sich an alle, die gerne schnell Fortschritte machen und eine Einzelbetreuung durch einen unserer Kitelehrer wünschen. Möchtest du etwas neues lernen? Springen, Front- oder Backroll oder Kiteloops? Auf Wunsch kannst du aber auch Ein- und Aufsteigerkurse als 4- oder 8-stündiges Individualtraining buchen, wenn du lieber allein und nicht in der Gruppe lernen möchtest. 

One-to-one tuition

Individuele training I
1 uur privéles met eigen instructeur.
75,00 € Book
Individuele Training III
3 uur privéles met eigen instructeur
200,00 € Book
Individuele training voor 2 personen
1 uur privéles met eigen instructeur voor twee personen.
125,00 € Book
Individuele training voor 2 personen III
3 uur privéles met eigen instructeur voor twee personen. Dit is een erg persoonlijke en intensieve manier om te leren kitesurfen en om je vaardigheden te verbeteren. Met dit soort cursus boek je de beste vooruitgang en zullen je kitevaardigheden het snelst verbeteren. De inhoud van de cursus, die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde kitesurfers, kan je samen met je instructeur opstellen. Deze les kan geboekt worden met je eigen materiaal of met het materiaal van de school zonder bijkomende kosten.  
335,00 € Book

Introductie Wavekiten (inclusief huurmateriaal)

2 dagen les en vrije oefentijd inclusief materiaal.

 

Ben je het kitesurfen op vlak water al te baas en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je hier op de perfecte plaats om je kitesurfskills naar een hoger niveau te tillen.

Het belangrijkste deel bij wavekiten is de beheersing van het directional waveboard. Over een periode van 2 dagen wordt er steeds 2 uur les gegeven met daarna vrije oefentijd zodat de aangeleerde technieken geoefend kunnen worden. De groep bestaat uit 2 tot 4 personen. Het professionele materiaal is inbegrepen in de cursus.

Cursusinhoud:

• Theorie

• Gewoonwording aan het waveboard met straps

• Gijpen (switch stand of regular stand)

• Gijpen met verwisseling van voet

• Gewoonwording aan het waveboard zonder straps

• Water- en beachstart (zonder straps)

• Gijpen met verwisseling van voet (zonder straps)

• Eerste meters varen in de golven (afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse)

 

Book
200,00 €